onze raadsleden

Edwin Maas ( fractievoorzitter )

ik ben een rasechte ondernemer. Altijd op zoek naar uitdagingen en staat dicht bij de inwoners. Als geboren en getogen Kruisland vind ik het belangrijk dat alle inwoners van iedere kern zich thuis voelen in de eigen leefomgeving en door de politiek serieus genomen wordt. Wil me graag inzetten voor de ouderen en zeker ook voor de jongeren in onze gemeente.   De politiek kan veel (tijd) winnen om te denken als ondernemer -wat ik in hart en nieren ben-, sneller beslissingen nemen waar mogelijk en proberen om kostenbesparend te werken.   Samen moeten we het doen!

DENNIS VAN AGTMAAL

Gerda van caam

Ik ben Gerda van Caam van Agtmaal. Opgegroeid in Dinteloord maar woon al jaren in Steenbergen-Zuid. Ik ben getrouwd met Paul en trotse moeder van 2 dochters en een zoon en een nog trotsere oma van 2 kleindochters en een kleinzoon.

Als vrijwillig en zelfstandig budgetcoach zet ik mij met hart en ziel in voor Steenbergenaren met financiële problemen.

Vanwege mijn inzet voor inwoners met financiële problemen ben ik door Gewoon Lokaal! gevraagd om mijzelf kandidaat te stellen voor de gemeenteraad. Mijn verwachting van het raadslidmaatschap is in eerste instantie om mijn steentje bij te dragen aan het minimabeleid. Ik krijg hierin voldoende steun en voel mij helemaal thuis in de raad.

Ik krijg zoveel lieve en positieve reacties van mensen op straat die mijn inbreng in de raad waarderen. Dat is voor mij belangrijk, omdat ik dit werk voor hen doe en niet voor mijzelf.

E-mail: gerdavancaam@gmail.com

helen stolk-tazelaar

E-mail: h.stolk@gemeente-steenbergen.nl

cees van agtmaal

E-mail: c.vanagtmaal@home.nl

mitchell rijshouwer

Sinds 2018 zit ik bij de partij. dit heb ik gedaan omdat ik merkte om me heen dat de jeugd vol ideeën zat en nog steeds zit. Hoe we verder kunnen met onze gemeente. Denk aan woningbouw, verenigingen en milieu. Hierdoor had ik het gevoel dat de jeugd een spreekbuis verdiend. omdat het uiteindelijk om de toekomst gaat van de volgende generaties. Deze kans heb ik gekregen bij Gewoon Lokaal! en inmiddels ben ik raadslid waar ik elke keer weer met volle teugen van geniet om onze gemeente verder te helpen. 

E-mail: mitchell95rijshouwer@gmail.com